Over mij


Hallo, mijn naam is Corine van Zadelhoff. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik op melkveebedrijf Oranjevelt in Papekop.

Deze site is bedoeld om u kennis te laten maken met mijn Oud-Duitse Herdershond. Het teefje waarmee gefokt wordt is Norah.

Als kind vond ik herders al mooie honden. En ik wilde er wel 1. Maar dat kon niet, we woonden in een nieuwbouwhuis. Te weinig ruimte. Mijn wens bleef jarenlang sluimerend aanwezig. Toen trouwde ik een farmer, ruimte genoeg. Kinderen werden groter en toen ben ik gaan zoeken. Maar wat schrok ik van de aflopende rug van de Duitse Herder. Verder zoeken. En toen zag ik DE Oud-Duitse Herder. Wat een schoonheid! Wat een beauty! En die rug, mooi recht. En ook het karakter sprak me enorm aan. Evenwichtig, stabiel, zelfverzekerd, zachtaardig. Nieuwsgierig zonder nodige agressie, alert en makkelijk te trainen. DAT was de hond die ik zocht! Zo kwam Norah in ons leven en we zijn iedere dag opnieuw hartstikke blij met haar. Ik ben een kleinschalige fokker. Zo nu en dan zal er een nestje zijn van mijn ODH, Norah. Om gezonde en mooie pups te fokken ben ik aangesloten bij de rasvereniging ADRV te Duitsland.